Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mansun Songtekst: naked twister

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mansun - naked twister ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naked twister? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mansun! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mansun en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naked twister .

Origineel

To be twisted To be naked To be broken To be free Tell me stick or twist Tell me which will it be I tell you stick or twist Tell me which do you see Oh can't you see, oh oh yeah Where do we go Who do we trust Who do we see, yeah now Who wants to know Who do we tell What will we see, yeah Oh where do we go now, yeah Who do we see, oh yeah It will sparkle It is beauty It is broken It is free

 

Vertaling

Om gedraaid te zijn Naakt zijn Gebroken zijn Om vrij te zijn Vertel me stok of draai Zeg me wat het zal zijn Ik zeg je stok of draai Zeg me wat je ziet Oh zie je het niet, oh oh ja Waar gaan we heen Wie vertrouwen we Wie zien we, ja nu Wie wil het weten Wie vertellen we het Wat zullen we zien, ja Oh waar gaan we nu heen, yeah Wie zien we, oh ja Het zal schitteren Het is schoonheid Het is gebroken Het is vrij