Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marbles Songtekst: The Walls Fell Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marbles - The Walls Fell Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Walls Fell Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marbles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marbles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Walls Fell Down .

Origineel

When morning time breaks My lonely heart aches, yeah But no one I touch Can tell me how much A lonely heart takes Cause the walls fell down And the seas will drown But nobody listens to my song And the storm just broke And the rain came down But nobody listens to a clown I look for your light By day and by night I'm wasting my time Just trying to find Your face in my life Cause the walls fell down And the seas will drown But nobody listens to my song And the storm just broke And the rain came down But nobody listens to a clown Cause the walls fell down And the seas will drown But nobody listens to my song And the storm just broke And the rain came down But nobody listens to a clown

 

Vertaling

Wanneer de ochtendtijd pauzes Mijn eenzame hart pijn, ja Maar niemand die ik aanraak Kan mij vertellen hoeveel Een eenzaam hart duurt Omdat de muren vielen En de zeeën zullen verdrinken Maar niemand luistert naar mijn liedje En de storm is net gebroken En de regen kwam neer Maar niemand luistert naar een clown Ik zoek jouw licht Overdag en 's nachts Ik verspil mijn tijd Gewoon proberen te vinden Je gezicht in mijn leven Omdat de muren vielen En de zeeën zullen verdrinken Maar niemand luistert naar mijn liedje En de storm is net gebroken En de regen kwam neer Maar niemand luistert naar een clown Omdat de muren vielen En de zeeën zullen verdrinken Maar niemand luistert naar mijn liedje En de storm is net gebroken En de regen kwam neer Maar niemand luistert naar een clown