Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcelinho de lima e camargo Songtekst: pra te ver feliz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcelinho de lima e camargo - pra te ver feliz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra te ver feliz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcelinho de lima e camargo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcelinho de lima e camargo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra te ver feliz .

Origineel

Parei pra pensar. pra viver chorando implorando seu perdão. resolvi mudar, e confesso que as vezes sem explicação vai me ver chorar sem. acreditar, é melhor assim eu pensei que fosse o dono da verdade, foi um erro meu. mas eu juro que vou tentar, nossos sonhos vou resgatar em um segundo, eu faço tudo. pra te ver feliz como eu sempre quis dou a vida pra naum te ver chorar, uma chance a mais não é pedir de mais então deixa eu tentar.. te mostrar quem sou provar meu amor que eu vivo por você,. é meu sol meu céu tentação cruel não me peça pra esquecer você.

 

Vertaling

Ik stopte om na te denken. om te leven huilend smekend om vergeving. ik besloot te veranderen, en ik beken dat ik soms zonder uitleg zal zien huilen. geloof, is beter zo dacht ik dat ik de eigenaar van de waarheid was, was mijn fout. maar ik zweer dat ik het zal proberen, onze dromen zal redden in een seconde, ik doe alles. Ik zal mijn leven geven om je gelukkig te zien zoals ik je altijd heb willen naum zien huilen, nog een kans is niet te veel gevraagd laat het me dan proberen. laat je zien wie ik ben bewijs mijn liefde dat ik voor je leef,. is mijn zon mijn hemel wrede verleiding vraag me niet je te vergeten.