Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcelinho de lima e camargo Songtekst: saudade bandida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcelinho de lima e camargo - saudade bandida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saudade bandida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcelinho de lima e camargo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcelinho de lima e camargo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saudade bandida .

Origineel

Outra vez, meu coração te procura. Outra vez, a solidão me tortura. E eu aqui, com esta saudade bandida. Falta amor, falta você, minha vida. Vem, viaja no meu corpo. Traga os sonhos meus. Traz de volta meu sorriso. Pelo amor de Deus. Estou perdido de desejo,. Estou apaixonado. Aborrecido, coração magoado. Mas não tem jeito, eu quero ter você. Estou perdido de amor. Estou de mal com o mundo. Obsessão, amor de vagabundo. Mas não tem jeito, eu quero ter você. Preciso de você. Preciso, preciso de você aqui. Amor, eu sou seu dependente. Coração carente vai me enlouquecer. Preciso, preciso de você aqui. Sem seu amor tudo é saudade. Faz minha vontade, vem me dar prazer

 

Vertaling

Nogmaals, mijn hart zoekt jou. Weer kwelt de eenzaamheid me. En hier ben ik, met deze bandieten nostalgie. Gebrek aan liefde, gebrek aan jou, mijn leven. Kom, reis in mijn lichaam. Breng mijn dromen terug. Breng mijn glimlach terug. In hemelsnaam. "Ik ben verloren in verlangen. Ik ben verliefd. Verveeld, gebroken hart. "Maar er is geen manier, ik wil je hebben. Ik ben verloren in de liefde. Ik heb geen contact meer met de wereld. Obsessie, zwerverliefde. Maar er is geen manier, ik wil je hebben. Ik heb je nodig. Ik heb je nodig, ik heb je hier nodig. Schatje, ik ben van jou afhankelijk. Het hebberige hart zal me gek maken. Ik heb je hier nodig. Zonder uw liefde is alles verlangen. Doe mijn wil, kom geef me plezier