Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcelo d2 Songtekst: se não fosse o samba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcelo d2 - se não fosse o samba ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se não fosse o samba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcelo d2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcelo d2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se não fosse o samba .

Origineel

E se não fosse o samba quem sabe hoje em dia eu seria. Do bicho.... Se não fosse o samba. Quem sabe hoje em dia eu seria do bicho. Não deixou a elite me fazer marginal e também em. Seguida me jogar no lixo. A minha babilaque era um lápis e papel no bolso da. Jaqueta e uma toca de meia na minha cabeça, e uma. Fita cassete gravada na mão,e toda vez que eu descia o. Meu morro do galo eu tomava uma dura us homens voavam. Na minha cintura pensado em encontrar aquele 38tao,. Mas como não achavam ficavam mordidos e não me. Dispensavam abriam a caçapa e lá me jogavam. Mas uma vez na tranca dura pra averiguação, batiam o meu boletim,. E o nada consta dizia ele, é um bom cidadão o cana dura. Ficava muito injuriado porque era obrigado a me tirar da. Prisão, mas hoje em dia eles passam me vêem me abraçam. Me chamam de amigo, os que são compositores gravam comigo. E até me oferece toda proteção, humildemente agradeço. E digo pra eles que estou muito seguro porque sou um bom. Malandro e não deixo furo e sou considerado em qualquer. Jurisdicao ihhhhhhh se não fosse o samba. Quem sabe hojeem dia eu seria do bicho...

 

Vertaling

En als het niet voor Samba was wie weet waar ik nu zou zijn. Doe bicho.... Als het niet voor Samba was Wie weet wat ik nu zou doen. Ik liet me niet marginaliseren door de elite en ook niet binnen. En gooi me dan in de vuilnisbak. Mijn babilaque was een potlood en papier in mijn zak. Jas en een sok den op mijn hoofd, en een. Ik had een cassettebandje in mijn hand, en elke keer als ik naar beneden ging. Mijn haan hill ik nam een harde ons mannen vloog. Op mijn middel denkend om die 38tao te vinden,. Maar omdat ze het niet vonden, werden ze gebeten en deden ze het niet. Ze openden de emmer en gooiden me erin. Maar toen ik eenmaal in de cel zat, controleerden ze mijn bulletin. En hij zei, "Hij is een goede burger, hij is een stoere vent. Ik was erg boos omdat ze me uit de gevangenis moesten halen. Maar tegenwoordig zien ze me en omhelzen ze me. Ze noemen me vriend, zij die componeren nemen op met mij. En mij zelfs alle bescherming bieden, dank ik nederig. En ik vertel ze dat ik erg veilig ben omdat ik een goede ben. Ondeugend en ik laat geen gat en ik word in ieder geacht. Jurisdictie ihhhhhhh, als het niet voor samba was. Wie weet of ik vandaag een bicho zou zijn...