Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marco aurelio e paulo sergio Songtekst: tá com raiva de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marco aurelio e paulo sergio - tá com raiva de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tá com raiva de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marco aurelio e paulo sergio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marco aurelio e paulo sergio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tá com raiva de mim .

Origineel

A solidão que dormiu comigo. Não conseguiu o meu corpo aquecer. De madrugada gritei seu nome. Chorando sem perceber. Mas a saudade mentiu pra mim. Ela não trouxe você. Tá faltando a flor. Tá sobrando espinho. Machucando o meu coração. Morrendo de amor. Tô aqui sozinho. Nas garras da solidão. Tá doendo, que sufoco. Meu amor tá com raiva de mim. Tô sofrendo, feito louco. Vida minha! Não faz assim!

 

Vertaling

De eenzaamheid die met mij sliep. Kon mijn lichaam niet verwarmen. Bij dageraad schreeuwde ik je naam. Huilen zonder het te beseffen. Maar het verlangen loog tegen me. Ze heeft je niet meegebracht. Ik mis de bloem. Er is nog een doorn over. Mijn hart kwetsen. Sterven van liefde. Ik ben hier alleen. In de greep van eenzaamheid. Het doet pijn, ik stik. Mijn liefde is boos op me. Ik lijd als een gek. Mijn leven! Doe dit niet.