Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marco Borsato Songtekst: Als Rennen Geen Zin Meer Heeft.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marco Borsato - Als Rennen Geen Zin Meer Heeft. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Als Rennen Geen Zin Meer Heeft.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marco Borsato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marco Borsato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Als Rennen Geen Zin Meer Heeft. .

Origineel

Als rennen geen zin meer heeft Dan zal ik naast je staan Ben je nooit alleen Als het voor vluchten te laat is En de goden vallen aan Als het uur van de strijd is gekomen En als alles je af word genomen Dan kom ik en vecht met je mee Stil zal ik zijn Stil en onzichtbaar Als de zon in de wolken Die ieder moment weer verschijnt Stil zal ik zijn Maar als je me nodig hebt Als je me nodig hebt Zal ik er altijd zijn Als je wereld omver valt Dan rapen we haar op En dan help ik je net zolang bouwen Tot je klaar bent en vol van vertrouwen Tot dan ga ik echt nergens heen Stil zal ik zijn Stil en onzichtbaar Als de wind die gaat liggen Totdat je je vleugels weer spreid Stil zal ik zijn Maar als je me nodig hebt Als je me nodig hebt Zal ik er altijd voor je zijn Als je roeit en je zoekt en je kijkt Als er nergens een uitweg verschijnt Als de golven zo hoog zijn Dat het land in de verte In het kolkende water verdwijnt En het licht van de zon en de maan Dreigt voor eeuwig ten onder te gaan Voel je geen grond onder je voeten Pak dan mijn hand En ik zorg dat je stevig zult staan Als rennen geen zin meer heeft Zal ik naast je staan

 

Vertaling