Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marco Borsato Songtekst: Breng Me Naar Het Water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marco Borsato - Breng Me Naar Het Water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Breng Me Naar Het Water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marco Borsato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marco Borsato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Breng Me Naar Het Water .

Origineel

In de vroegte van de morgen Sprak je zachtjes mijn naam En ik wist dat je me zeggen zou Dat het tijd was om te gaan Je zei schat maak je geen zorgen Ik zal altijd bij je zijn En ik wist dat je de waarheid sprak Door hoe je keek naar mij Toen je zei Toen je zei Ik ben klaar om op reis te gaan Aan de andere kant te staan Voorbij de grens Ik sluit mijn ogen Voor alles wat er komen gaat ‘t Is laat Ik ben klaar om op reis te gaan Ik heb alles wel gedaan Pak m’n hand en voel het stromen De liefde die ik bij me draag Ik vraag je Breng me naar het water Breng me naar het meer En leg me neer It was early in the evening She gave all that she could give And I felt her leaving me But I learned how to live When she said When she said I’m ready to close my eyes Steady and hold tight I’m gonna be crossing over To heaven and the great divine And I Ik ben klaar om op reis te gaan Ik heb alles wel gedaan Pak m’n hand en voel het stromen De liefde die ik bij me draag Ik vraag je Breng me naar het water Breng me naar het meer En leg me neer Lay me down Ben klaar om op reis te gaan Aan de andere kant te staan Voorbij de grens ik sluit m’n ogen Voor alles wat er komen gaat ‘t Is laat I’m ready to close my eyes They’re heavy and so wide I can feel it pull me under Steady as the rising tide Take me to the water By the road that leads you down Take me to the water Scatter me around Breng me naar het water/take me to the water Breng me naar het meer Breng me naar het water/take me to the water Voor de allerlaatste keer Breng me naar het water/take me to the water Breng me naar het meer Lay me down En leg me neer

 

Vertaling