Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marco brasil Songtekst: amigos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marco brasil - amigos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amigos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marco brasil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marco brasil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amigos .

Origineel

Amigo, Se me permites, gostaria de saber.. Se quando a gente ama mesmo pra valer. Se vale a pena encarar um sentimento?. Amigo se já passou por tudo que eu estou passando.. Me diga agora porque eu estou amando, uma pessoa que não sabe o que é o amor.. Amigo se já passou por tudo que eu estou passando.. Me diga agora porque eu estou amando, uma pessoa que não sabe o que é o amor.

 

Vertaling

Vriend, als ik mag, zou ik graag willen weten... als we echt liefhebben. of het het waard is om een gevoel onder ogen te zien? Vriend, als je alles hebt meegemaakt wat ik nu meemaak... Zeg me nu waarom ik hou van iemand die niet weet wat liefde is... "Vriend, als je alles hebt meegemaakt wat ik nu meemaak... Zeg me nu waarom ik liefheb, een persoon die niet weet wat liefde is.