Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marco brasil Songtekst: anjo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marco brasil - anjo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anjo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marco brasil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marco brasil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anjo .

Origineel

Como um anjo. Você apareceu na minha vida. Como um anjo. Repleto de ternura e de paixão. Como um anjo. Encanto e sedução doce aventura. Humm que loucura. Você desabrochando no meu coração. Linda menina. Com olhar inocente malícia, desejo e tentação.. Que me cobre de amor e carícias. Vencendo a solidão. Só você. Pra me fazer feliz. Anjo,. A luz do sol tá me acordando. Não vá embora. Estou te amando. Por favor, não me deixe só. Anjo,. Não quero abrir meus olhos. Quero seguir vivendo um sonho. De sermos só você e eu

 

Vertaling

Als een engel. Jij kwam in mijn leven. Als een engel. Vol tederheid en passie. Als een engel. Charme en verleiding, zoet avontuur. Humm wat een waanzin. Je bloeit in mijn hart. Mooi meisje. Met onschuldige blikken, boosaardigheid, verlangen en verleiding... Mij bedekkend met liefde en liefkozingen. Eenzaamheid overwinnen. Alleen jij. Om me gelukkig te maken. Engel. Het zonlicht maakt me wakker. Ga niet weg. Ik hou van je. Laat me alsjeblieft niet alleen. Engel. Ik wil mijn ogen niet open doen. Ik wil een droom blijven leven. Dat het alleen jij en ik zijn