Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marco brasil Songtekst: boneca cobiçada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marco brasil - boneca cobiçada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boneca cobiçada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marco brasil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marco brasil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boneca cobiçada .

Origineel

Quando eu te conheci. Do amor desiludida. Fiz tudo e consegui. Dar vida a tua vida. Dois meses de aventura. O nosso amor viveu. Dois meses com ternura. Beijei os lábios teus. Porém eu já sabia. Que perto estava o fim. Pois tu não conseguias. Viver só para mim. Eu poderei morrer. Mas os meus versos não. Minha voz hás de ouvir. Ferindo o coração.. Boneca cobiçada. Das noites de sereno. Teu corpo não tem dono. Teus lábios tem veneno. Se queres que eu sofra. É grande o teu engano. Pois olha nos meus olhos. Vê que não estou chorando.. INTRODUÇÃO. Boneca cobiçada...

 

Vertaling

Toen ik jou ontmoette. Van gedesillusioneerde liefde. Ik deed alles en slaagde. Breng je leven tot leven. Twee maanden van avontuur. Onze liefde leefde. Twee maanden van tederheid. Ik heb je lippen gekust. Maar ik wist het al. Dat het einde nabij was. Want je kon niet Om alleen voor mij te leven. Ik zou kunnen sterven. Maar niet mijn verzen. Mijn stem zul je horen. Het hart verwonden... Begeerde pop. Van serene nachten. Je lichaam heeft geen meester. Je lippen hebben vergif. Als je wilt dat ik lijd. Je vergissing is groot. Want kijk in mijn ogen. Zie dat ik niet huil... INLEIDING. Begeerde pop...