Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marco brasil Songtekst: corazón en soledad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marco brasil - corazón en soledad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van corazón en soledad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marco brasil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marco brasil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals corazón en soledad .

Origineel

Yo te busque por la casa. Y me cruzo conmigo. No encotre su sonrisa. Mucho menos un tímido adios. Yo te busque en mi pecho. Cuando estaba perdido. Falto tu beso. Falto el amor de los dos. Baje las escaleras loco de tristeza. Y llovia en la ciudad. Contigo en mi cabeza. Noche de cerveza. Corazón en soledad. Quiero encontrar el amor. Vuelvete a mi por favor. No puedo vivir así. Falta um pedazo de mi...

 

Vertaling

Ik heb je overal in huis gezocht. En ik kwam mezelf tegen. Ik heb je glimlach niet gevonden. Veel minder een verlegen afscheid. Ik zocht naar je in mijn borstkas Toen ik verdwaald was. Je kus ontbrak. Ik mis de liefde van ons tweeën. Ik ging naar beneden gek van verdriet. En het regende in de stad. Met jou in mijn hoofd. Nacht van het bier. Hart in eenzaamheid. Ik wil liefde vinden. Kom terug naar mij, alsjeblieft. Zo kan ik niet leven. Er ontbreekt een stukje van mij...