Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marco maario Songtekst: coração burro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marco maario - coração burro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coração burro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marco maario! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marco maario en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coração burro .

Origineel

Agora eu entendo porque dizem que o amor mata. É que maltrata demais quando acaba. Machuca onde a gente não vê, judia fazendo sofrer. E o lugar que eu fiz pra você, não tem nada. Coração vazio igual um ninho abandonado. Feito um passarinho, choro sozinho, choro largado. Choro igual criança nessa lembrança que não quer te esquecer. Se você voltar não vou mais chorar, mas se não voltar eu não vou parar. Por que é que eu fui me apaixonar?. Coração burro não quer por ninguém no seu lugar. Por que é que foi me abandonar?. Vem curar a minha dor, vem me dar o seu amor. Vem recomeçar (x2). (Repete Tudo). Contribuição: leandrostz

 

Vertaling

Nu begrijp ik waarom ze zeggen dat liefde dodelijk is. Het doet te veel pijn als het eindigt. Het doet pijn waar je het niet kunt zien, het doet pijn en laat je lijden. En de plaats die ik voor je gemaakt heb heeft niets. Een leeg hart als een verlaten nest. Als een vogeltje, huil ik alleen, huil ik laat me gaan. Ik huil als een kind in deze herinnering die jou niet wil vergeten. Als je terugkomt zal ik niet meer huilen, maar als je niet terugkomt zal ik niet stoppen. Waarom ben ik verliefd geworden? Het domme hart wil niemand op zijn plaats zetten. Waarom heb je me in de steek gelaten? Kom mijn pijn helen, kom me je liefde geven. Kom opnieuw beginnen (x2). (Herhaal alles). Bijdrage: leandrostz