Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e belutti Songtekst: amor pra vida inteira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e belutti - amor pra vida inteira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor pra vida inteira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e belutti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e belutti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor pra vida inteira .

Origineel

Adoro quando você chega. E me olha com aquele olhar. Sem falar nada então me beija. Joga charme pra me provocar. Toma conta de mim, me deixa assim. Eu fico feito um louco pra te dar prazer. É mais que paixão. É de coração. Amor pra vida inteira é só com você. Me leva pro céu. Vira meu mundo de pernas pro ar. Essa paixão ardente pronta pra incendiar. Eu sou desejo e você sedução. Nós dois dentro de um só coração

 

Vertaling

Ik vind het leuk als je komt. En je kijkt me aan met die blik. Zonder iets te zeggen kus je me dan. Speel de charme om me uit te lokken. Zorg goed voor me, laat me zo achter. Ik word gek om jou plezier te geven. Het is meer dan passie. Het komt uit het hart. Levenslange liefde is alleen met jou. Breng me naar de hemel. Zet mijn wereld op zijn kop Deze brandende passie klaar om te ontbranden. Ik ben verlangen en jij bent verleiding Wij tweeën in één hart