Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e belutti Songtekst: cores

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e belutti - cores ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cores? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e belutti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e belutti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cores .

Origineel

Antes de você aparecer. O mundo era tão sem cor, cinza demais. O sol teimava em não me aquecer. A lua atrás das nuvens sem brilhar, dias iguais. Mas você trouxe pra mim.. A cor do seu cabelo, a cor da sua pele. A cor do seu olhar brilhando a me olhar. E tudo fez sentido, hoje eu me sinto vivo. E pronto pra te amar, eu posso enxergar. As cores, suas cores. O seu amor chegou pra colorir meu coração. Eu só preciso dessas suas cores pra viver. É só você que faz a minha vida ter razão. Eu sou completo com as cores que há em você.

 

Vertaling

Voordat jij langskwam. De wereld was zo kleurloos, te grijs. De zon wilde me niet opwarmen. De maan achter de wolken zonder te schijnen, gelijke dagen. Maar je bracht naar mij... De kleur van je haar, de kleur van je huid. De kleur van je stralende ogen die me aankijken. En alles werd duidelijk, vandaag voel ik dat ik leef En klaar om van je te houden, kan ik zien De kleuren, jouw kleuren. Jouw liefde kwam mijn hart kleuren. Ik heb deze kleuren van jou nodig om te leven. Het is alleen jij die mijn leven goed maakt Ik ben compleet met de kleuren die in je zitten.