Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e belutti Songtekst: disk amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e belutti - disk amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disk amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e belutti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e belutti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disk amor .

Origineel

No máximo terça-feira. No máximo às onze e meia. Já fico com o celular na mão. Já sei que vem a sua ligação. É que na sua agenda. Meu nome é urgência. E você me procura. Só na hora da carência. E já passou da hora. De eu virar preferência. Meu beijo é mais gostoso. Do que toda concorrência. Fiz do jeito que você viciou. Só ligar pra mim. Sou seu disk amor. Oô, oô, alô!. Sou seu disk amor

 

Vertaling

Dinsdag op zijn laatst. 11:30 op zijn laatst. Ik heb mijn mobieltje in mijn hand. Ik weet dat je komt. Het is gewoon dat in je adresboek. Mijn naam is urgentie. En je bent op zoek naar mij. Alleen in tijden van nood. En het is verleden tijd. Voor mij om jouw voorkeur te worden. Mijn kus is lekkerder Dan al de concurrentie. Ik deed het op de manier waarop jij verslaafd raakte. Bel me gewoon. Ik ben je schijf-liefde. Hallo, hallo, hallo. Ik ben je liefdesschijf