Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e belutti Songtekst: falido de paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e belutti - falido de paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falido de paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e belutti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e belutti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falido de paixão .

Origineel

E enche meu copo até derramar. Completa o espaço do peito com álcool. Deixa eu me afogar. Lembrei dela agora tá feito o estrago. Lá vai mais um mês de boteco de novo. Queimando o meu salário. E nesse vai e vem de copo a coisa fica preta. Se não sai do coração, imagina da cabeça. A carência tá mais alta. Do que a conta dessa mesa. E tá custando caro ficar sem você. Parcelo o sofrimento porque tudo de uma vez. Sei que não aguento, não. Tá quebrando meu bolso e meu coração. . Eu tô falido de paixão

 

Vertaling

En vul mijn glas tot het morst. Vul de borstholte met alcohol. Laat me verdrinken. Ik herinnerde me haar nu de schade is aangericht. Daar gaat weer een maand barkeepen. Mijn salaris verbranden. En in dit heen en weer is het allemaal zwart. Als het niet uit je hart is, stel je dan voor uit je hoofd. De behoefte is groter. dan het wetsvoorstel op deze tafel. En het is duur om zonder jou te zijn. Ik zal het leed delen omdat het allemaal tegelijk is. Ik weet dat ik het niet aankan. Je breekt mijn zak en mijn hart. Ik ben kapot van passie