Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e belutti Songtekst: oi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e belutti - oi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e belutti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e belutti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oi .

Origineel

O que será que acontece com a gente?. Será que eu sou tão diferente?. Porque será?. Que é tão difícil te contar. O amor vive em mim desde sempre. Não quero ficar pra semente. Porque será?. A insegurança vem me segurar. Eu tento e não vejo explicação. O meu caso requer pra medicina da paixão. Toda vez que eu te vejo dói em mim. Você olha querendo eu com a voz tremendo digo assim, assim. Apenas oi, meu coração dispara e foi. Sem outra chance de provar seus doces beijos. A timidez é meu maior defeito. Oi, não vou deixar mais pra depois. Eu tô cansado de enrolar os meus desejos. Não tô querendo mais ter medo do amor

 

Vertaling

Ik vraag me af wat er met ons gebeurt. Ben ik zo anders? Waarom is dat? Dat het zo moeilijk is om je dat te vertellen. Liefde leeft in mij sinds altijd. Ik wil niet blijven voor zaad. Waarom is dat? De onzekerheid komt me tegenhouden. Ik probeer het en zie geen verklaring. Mijn geval vereist passie medicijnen. Elke keer als ik je zie, doet het me pijn. Je kijkt verlangend en met trillende stem zeg ik zo, zo. Gewoon hallo, mijn hart klopt en het is weg. Zonder nog een kans om je zoete kussen te proeven. Verlegenheid is mijn grootste gebrek. Hoi, ik laat het niet voor later. Ik ben moe van het krullen van mijn verlangens. Ik wil niet meer bang zijn voor de liefde