Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e fernando Songtekst: o pau comeu solto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e fernando - o pau comeu solto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o pau comeu solto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o pau comeu solto .

Origineel

O pau comeu solto tá na rua onde eu moro. Eu levei tantas "unhada" que até hoje eu choro. O pau comeu solto, foi aquela baixaria. Porque eu namorei a mãe e de quebra a filha. Arrumei uma namorada com idade já madura. Mas a sua experiencia era uma gostosura. Alguns dias de namoro conheci a sua filha. E já foi me dando bola dizendo que me queria. O trem "tava" bom demais, parecia até novela. Eu dormia com a coroa e acordava com a filha dela. Mas como diz o ditado tudo que é bom dura pouco. Ela descobriu a farra e a coisa pegou fogo. Quando encontro com a coroa ele grita e fica louca. Já vai me jogando pedra e rasgando minha roupa. Pra livrar das cacetadas até mudei de cidade. Eu quis ficar com as duas e fiquei foi na saudade

 

Vertaling

Het is in de straat waar ik woon. Ik heb zoveel "nagels" dat ik zelfs vandaag nog huil. Het was die dwaasheid. Omdat ik met de moeder en de dochter uitging. Ik heb een vriendin met een volwassen leeftijd. Maar haar ervaring was heerlijk. Een paar dagen na de affaire ontmoette ik haar dochter. En was me al bal aan het geven dat ik wilde. De trein "tava" te goed, het leek wel een soap. Ik sliep met de kroon en werd wakker met haar dochter. Maar zoals het gezegde luidt, alles wat goed is, is van korte duur. Ze ontdekte over het feest en alles vloog in brand. Als ik de kroon ontmoet schreeuwt hij en wordt gek. Ik gooi al stenen en scheur mijn kleren. Om van de mishandeling af te komen ben ik zelfs naar een andere stad verhuisd. Ik wilde bij allebei blijven en zat in de nostalgie