Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e fernando Songtekst: papo de jacaré

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e fernando - papo de jacaré ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van papo de jacaré? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals papo de jacaré .

Origineel

Tô viajando na onda dessa menina. Que dá aulas de inglês toma vinho português. E vive rindo da minha ignorância. Mas a minha tolerância vai fundir a sua cuca. Vou te bater uma real. Vou dizer que sou o tal. Bater um papo no café. É papo de jacaré. Mas vê se fala por favor. A minha língua. Que já tem até uma íngua. Por causa do seu inglês. Eu não sei falar também não sei entender. Sou, sou, sou só suburbano sou latino-americano. Sei quem é fulano mas não sei quem é cicrano. E o seu inglês fica pegando no meu pé. . Diz que vai me ensinar. Então diga como é é é. . E o quê que essa garota tá querendo me dizer:. I love you pra chuchu merci bocu. machuchu isso é francês e não. inglês

 

Vertaling

Ik reis op de golf van dit meisje. Ze geeft Engelse les en neemt Portugese wijn. En ze lacht altijd om mijn onwetendheid. Maar mijn tolerantie zal je hoofd doen smelten. Ik ga je met een echte slaan. Ik zal je zeggen dat ik de ware ben. Maak een praatje bij de koffie. Dat is alligatorpraat. Maar praat alsjeblieft. Mijn tong. Je hebt al een tong. Vanwege je Engels. Ik kan het niet spreken, ik kan het ook niet verstaan. Ik ben, ik ben, ik ben maar een buitenwijk, ik ben Latijns-Amerikaans. Ik weet wie die-en-die is, maar ik weet niet wie die-en-die is. En je Engels blijft me dwarszitten. Je zegt dat je het me gaat leren. Vertel me dan hoe het is. En wat probeert dit meisje me te vertellen? Ik hou van je pra chuchu merci bocu. Dat is Frans, geen Engels.