Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e fernando Songtekst: pego no pé

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e fernando - pego no pé ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pego no pé? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pego no pé .

Origineel

Sei "cê" achando. que eu vou desistir. se engana. Reclama que eu tô. insistindo mas eu tô apaixonado. Eu sou mesmo assim. Falar que vai pra festa. e não tá querendo me ver. Não vai adiantar. porque lá eu sou o dj. Se esconder de mim. no escurinho do cinema. Eu vou pra Hollywood. você vai me ver em cena. Não adianta falar. que não me quer. eu falo que te amo. Se mandar eu embora. logo eu tô voltando. Eu vou te convencer. você vai ver. Porque eu pego. no pé não te largo vem cá. Não adianta falar que. não me quer eu falo que te amo. Se mandar eu embora logo. eu tô voltando. Eu vou te convencer. Você vai ver porque eu pego. No pé não te largo vem cá. Que eu te amo

 

Vertaling

Ik weet dat je denkt dat ik het op zal geven, maar je hebt het mis. Je klaagt dat ik aandring, maar ik ben verliefd. Zo ben ik nu eenmaal. Zeggen dat je naar een feestje gaat en dat je me niet wilt zien. Het heeft geen zin, want ik ben de DJ daar. Verstopt voor mij in het donker van de bioscoop. Ik ga naar Hollywood. Je zult me op het podium zien. Het heeft geen zin om te zeggen dat je me niet wilt. Ik zal je zeggen dat ik van je hou. Als je me wegstuurt, ben ik zo terug. Ik zal je overtuigen. Je zult het zien. Omdat ik je zal krijgen. Ik laat je niet gaan. Kom hier. Het heeft geen zin te zeggen dat je me niet wilt, ik zal je zeggen dat ik van je hou. Als je me zegt snel te vertrekken, kom ik terug. Ik zal je overtuigen. Je zult zien waarom ik hier ben. Ik laat je niet gaan, kom hier. Ik hou van je.