Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e fernando Songtekst: viciado em outra paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e fernando - viciado em outra paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van viciado em outra paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals viciado em outra paixão .

Origineel

Amor só beija minha boca e não fala nada,. deixa da sua jogada,. você sabe que eu te quero. vi que não disfarça, me leva pela madrugada. (2x). você foi um anjo que chegou no meu caminho,. eu aqui precisando de carinho,. e esse carinho só você pode me dar.. eu sei,que esse nosso lance é perigoso,. mas deixa de besteira e me envolva no seu jogo,. o seu olhar só me diz que você me quer.. Me leva pra voar sobre o teu paraíso, vem ficar. comigo,. vem de verdade,vem de vez,vem pra ficar no meu. coraçao!. Amor só beija minha boca e não fala nada,. deixa da sua jogada,. você sabe que eu te quero. vi que não disfarça,me leva pela madrugada. (2x)

 

Vertaling

Liefde, kus mijn mond en zeg niets,. laat je gaan,. je weet dat ik je wil. Ik zag dat je je niet vermomt, neem me mee door de dageraad. Je was een engel die op mijn pad kwam. Hier heb ik genegenheid nodig en die kan alleen jij me geven. Ik weet dat onze lans gevaarlijk is, maar stop met dollen en betrek me in je spel. Je blik zegt me dat je me wilt... Neem me mee om over je paradijs te vliegen, kom blijf bij me, kom voor echt, kom voor goed, kom blijf in mijn hart. Liefde kus mijn mond en zeg niets,. laat je bewegen,. je weet dat ik je wil. Ik zag dat niet verhullen, neem me mee door de nacht. (2x)