Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos e leo Songtekst: tekileira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos e leo - tekileira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tekileira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos e leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos e leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tekileira .

Origineel

Tequilera louca põe o mel na minha boa beija tira minha roupa. Me enlouquece vai embora. Quando amanhece me esquece me ignora depois umas decidi. To caindo fora. Eu não entendo que se passa nessa sua cabeça. Se você não me quer então porque não me deixa. Tudo o que eu sempre quis vou te amar demais. Mas nesse pega não se apega isso não se faz. Me encontra na balada me olha e não diz nada. pareço um invisível pra você. Quando é de madrugada encharca na tequila vira uma felina. Ai só que me ter. Refrão. Eu não entendo que se passa nessa sua cabeça. Se você não me quer então porque não me deixa. Tudo o que eu sempre quis vou te amar demais. Mas nesse pega não se apega isso não se faz. Eu não entendo que se passa nessa sua cabeça. Se você não me quer então porque não me deixa. Tudo o que eu sempre quis vou te amar demais. Mas nesse pega não se apega isso não se faz

 

Vertaling

Tequilera gek doet de honing op mijn goede kussen trekt mijn kleren uit. Het maakt me gek dat het weggaat. Als de ochtend komt negeert hij me na een paar besloten. Ik ga weg. Ik begrijp niet wat er in je hoofd omgaat. Als je me niet wilt, waarom verlaat je me dan niet. Alles wat ik ooit wilde, ik hou te veel van je. Maar je raakt niet aan me gehecht, dat doe je niet. Je vindt me in de club, je kijkt naar me en je zegt niets. Ik lijk onzichtbaar voor je. Als het ochtend wordt, dompel je je onder in tequila, je bent een katachtige. Je moet me gewoon hebben. Refrein. Ik begrijp niet wat er in je hoofd omgaat. Als je me niet wilt, waarom laat je me dan niet Alles wat ik ooit wilde, ik zal te veel van je houden. Maar in deze hoer hecht je je niet aan wat niet gedaan wordt. Ik begrijp niet wat er in je hoofd omgaat. Als je me niet wilt, waarom laat je me dan niet Alles wat ik ooit heb gewild, ik zal te veel van je houden Maar deze hoer hecht zich niet aan wat niet gedaan wordt