Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcos valle Songtekst: ela é carioca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcos valle - ela é carioca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ela é carioca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcos valle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcos valle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ela é carioca .

Origineel

Ela é carioca. Ela é carioca. Basta o jeitinho dela andar. Nem ninguém tem carinho assim para dar. Eu vejo na cor dos seus olhos. As noites do Rio ao luar. Vejo a mesma luz. Vejo o mesmo céu. Vejo o mesmo mar. Ela é meu amor, só me vê a mim. A mim que vivi para encontrar. Na luz do seu olhar. A paz que sonhei. Só sei que sou louco por ela. E pra mim ela é linda demais. E além do mais. Ela é carioca. Ela é carioca

 

Vertaling

Ze is een carioca. Ze is een Carioca. Gewoon de manier waarop ze loopt. Niemand heeft zulke genegenheid te geven. Ik zie in de kleur van haar ogen De maanverlichte nachten van Rio. Ik zie hetzelfde licht. Ik zie dezelfde lucht. Ik zie dezelfde zee. Ze is mijn liefde, ze ziet alleen mij. De ik die ik leefde om te vinden. In het licht van haar blik De vrede waar ik van droomde. Ik weet alleen dat ik gek op haar ben. En voor mij is ze te mooi En wat meer is. Ze komt uit Rio. Ze komt uit Rio.