Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marcus & Martinus Songtekst: Heartbeat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marcus & Martinus - Heartbeat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heartbeat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marcus & Martinus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marcus & Martinus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heartbeat .

Origineel

You said "Why am i holding on baby" (ooohh) I were never backtown, are you walking o ut of my life saying you really don´t love me (ooohh) Baby you don't meen that, you remembre all that we had i took it from granded that you loved me the same but i gotta keep on talking Listen to my heartbeat-beat-beat saying do you love me-me-me but i´m laying here alone so i put you in a song beside my heartbeat-beat-beat iknow i have´nt been the best lately (ooohh) and i really know now i should give you all my time (yeah) you really do deserve better (ooohh) gotta get you somehow, can we start overagain now? i took it for granded that you loved me the same, but i gotta keep on talking listen to my heartbeat-beat-beat saying do you love me-me-me but i´m laying here alone so i put you in a song beside my heartbeat-beat-beat Why am i holding on baby? i were never back town, are you walking out of my live? (mhmm) so listen to my heartbeat-beat-beat saying do you love me Oh, saying do you love me But i´m laying here alone so i put you in a song beside my heartbeat-beat-beat saying do you love me-me-me But i´m laying here alone so i put you in a song beside my heartbeat-beat-beat...

 

Vertaling