Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marcus printup Songtekst: black coffee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marcus printup - black coffee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black coffee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marcus printup! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marcus printup en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black coffee .

Origineel

Put another nickel in, in the nickelodeon All I want is having you and music, music, music! I'd do anything for you, anything you'd want me to All I want is kissing you and music, music, music! Closer, my dear come closer The nicest part of any melody Is when you're dancing close to me Put another nickel in, in the nickelodeon All I want is loving you and music, music, music!

 

Vertaling

Stop er nog een stuiver in, in de stuiverpot Alles wat ik wil is jou en muziek, muziek, muziek! Ik zou alles voor je doen, alles wat je zou willen dat ik doe Alles wat ik wil is jou kussen en muziek, muziek, muziek! Dichterbij, mijn liefste kom dichterbij Het mooiste deel van elke melodie is als je dicht tegen me aan danst Stop er nog een stuiver in, in de stuiverpot Alles wat ik wil is van je houden en muziek, muziek, muziek!