Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: margaret becker Songtekst: i testify

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: margaret becker - i testify ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i testify? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van margaret becker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van margaret becker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i testify .

Origineel

I know the truth about You And how You feel about me I know the price that You paid To hide the secrets I keep And I know what it means I know what I must do I testify Your love is true This I know 'cause I've been moved I testify Your love is real This I know 'cause I've been... I know the walk that You took I know the crown that You wore I know the blows that You felt And it makes me love You even more And I've got nothing to give You Nothing but this cry [CHORUS] And this love won't be denied And that's why... Your blood is like gold ont he ground A red river of pain You took it without a sound I know You took it in my name I testify Your love is true This I know 'cause I've been moved I testify Your love is real This I know 'cause I've been healed

 

Vertaling

Ik ken de waarheid over U En wat U voor mij voelt Ik ken de prijs die U betaalde Om de geheimen die ik heb te verbergen En ik weet wat het betekent Ik weet wat ik moet doen Ik getuig Uw liefde is waar Dit weet ik omdat ik ontroerd ben ik getuig Uw liefde is echt Dit weet ik omdat ik... Ik ken de weg die U nam Ik ken de kroon die U droeg Ik ken de klappen die U voelde En het maakt dat ik nog meer van U hou En ik heb U niets te geven Niets dan deze schreeuw [CHORUS] En deze liefde zal niet worden ontkend En dat is waarom... Je bloed is als goud op de grond Een rode rivier van pijn You took it without a sound Ik weet dat U het in mijn naam nam. Ik getuig. Uw liefde is waar Dit weet ik omdat ik ontroerd ben Ik getuig Uw liefde is echt Dit weet ik omdat ik genezen ben