Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: margaret whiting Songtekst: any place i hang my hat is home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: margaret whiting - any place i hang my hat is home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van any place i hang my hat is home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van margaret whiting! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van margaret whiting en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals any place i hang my hat is home .

Origineel

Free and easy, that's my style Howdy-do me, watch me smile Fare-thee-well me after a while Cause I gotta roam And any place I hang my hat is home Sweetenin' water, cherry wine Thank you kindly, suits me fine Kansas City, Caroline That's my honeycomb Cause any place I hang my hat is home Birds roostin' in a tree Pick up and go, and the goin' proves That's how it oughta be I pick up too when the spirit moves me (I go where it behoves me**) Cross the river, 'round the bend "Hello stranger!", "So long friend!" There's a voice in the lonesome wind That keeps whisp'ring, "Roam!" I'm going where a welcome mat is No matter where that is Cause any place I hang my hat is home

 

Vertaling

Vrij en makkelijk, dat is mijn stijl Howdy-do me, kijk me lachen Fare-thee-well me after a while Want ik moet zwerven En elke plek waar ik mijn hoed ophang is thuis Zoet water, kersen wijn Thank you kindly, suits me fine Kansas City, Caroline That's my honeycomb Want elke plek waar ik mijn hoed ophang is thuis Birds roostin' in a tree Pick up and go, and the goin' proves That's how it oughtta be Ik ga ook als de geest me beweegt (Ik ga waar het mij behaagt**) Cross the river, 'round the bend "Hallo vreemdeling!", "Tot ziens vriend!" Er is een stem in de eenzame wind Die blijft fluisteren, "Zwerf!" Ik ga waar een welkomstmat is Het maakt niet uit waar dat is Cause any place I hang my hat is home