Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Bethania Songtekst: As Cancoes De Voce

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Bethania - As Cancoes De Voce ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van As Cancoes De Voce? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Bethania! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Bethania en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals As Cancoes De Voce .

Origineel

Hoje eu ouço as canções que você fez pra mim Não sei por que razão tudo mudou assim Ficaram as canções e você não ficou Esqueceu de tanta coisa que um dia me falou Tanta coisa que somente entre nós dois ficou Eu acho que você já nem se lembra mais É tão difícil olhar o mundo e ver O que ainda existe Pois sem você meu mundo é diferente Minha alegria é triste Quantas vezes você disse, que me amava tanto Tantas vezes eu enxuguei o seu pranto Agora eu choro só, sem ter você aqui Esqueceu de tanta coisa que um dia me falou Tanta coisa que somente entre nós dois ficou Eu acho que você já nem se lembra mais É tão difícil olhar o mundo e ver O que ainda existe Pois sem você meu mundo é diferente Minha alegria é triste Quantas vezes você disse que me amava tanto Quantas vezes eu enxuguei o seu pranto E agora eu choro só sem ter você aqui

 

Vertaling

Vandaag hoor ik de liedjes die je voor mij hebt gedaan Ik weet niet waarom alles zo veranderd Waren de nummers en je deed het niet Vergeten zo veel dat op een dag vertelde me Zo veel dat alleen de twee van ons werd Ik denk dat je niet eens het meest herinneren Het is zo moeilijk om te kijken naar de wereld en zien Wat nog steeds bestaat Want zonder u mijn wereld is anders Mijn vreugde is triest Hoe vaak heb je zei dat je van me hield zo veel Zo vaak ik veegde je tranen Nu huil ik alleen, zonder jehier Vergeten zo veel dat op een dag vertelde me Zo veel dat alleen de twee van ons werd Ik denk dat je niet eens het meest herinneren Het is zo moeilijk om te kijken naar de wereld en zien Wat nog steeds bestaat Want zonder u mijn wereld is anders Mijn vreugde is triest Hoe vaak heb je zei dat je van me hield zo veel Hoe vaak ik veegde je tranen En nu heb ik alleen huilen zonder dat je hier