Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Bethania Songtekst: Grita Do Alerta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Bethania - Grita Do Alerta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Grita Do Alerta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Bethania! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Bethania en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Grita Do Alerta .

Origineel

Primeiro você me azucrina, me entorta a cabeça Me bota na boca um gosto amargo de fel Depois vem chorando desculpas, assim meio pedindo Querendo ganhar um bocado de mel Não vê que então eu me rasgo Engasgo, engulo, reflito, estendo a mão E assim nossa vida é um rio secando As pedras cortando, e eu vou perguntando: até quando? São tantas coisinhas miúdas, roendo, comendo Arrasando aos poucos com o nosso ideal São frases perdidas num mundo de gritos e gestos Num jogo de culpa que faz tanto mal Não quero a razão pois eu sei O quanto estou errada, o quanto já fiz destruir Só sinto no ar o momento em que o copo está cheio E que já não dá mais pra engolir Veja bem, nosso caso é uma porta entreaberta Eu busquei a palavra mais certa Vê se entende o meu grito de alerta Veja bem, é o amor agitando meu coração Há um lado carente dizendo que sim E essa vida da gente gritando que não Veja bem, nosso caso é uma porta entreaberta Eu busquei a palavra mais certa Vê se entende o meu grito de alerta Veja bem, é o amor agitando meu coração Há um lado carente dizendo que sim E essa vida da gente gritando que não

 

Vertaling

Eerst moet je Azucrina me, buigt mijn hoofd Mij ​​opstarten in de mond een bittere smaak van gal Dan komt huilen excuses, betekent gewoon vragen Willen een beetje honing te krijgen Zie dat niet toen ik scheur Verstikking, slikken, reflecteren, uit te reiken En zo ons leven is een drogende rivier De snij-steen, en ik vraag me af, hoe lang? Er zijn zo veel mooie kleine dingen, bijten, eten Rocking langzaam met ons ideaal Zinnen zijn verloren in een wereld van kreten en gebaren Een schuld spel dat maaktveel kwaad Ik wil niet de reden voor ik weet Hoe fout ben, hoe heb al te vernietigen Ik voel me gewoon in de lucht het moment dat het glas vol is En dat niet langer geeft meer te slikken U ziet, onze zaak is een half-open deur Ik zocht meer juiste woord Kijk of je mijn wake-up call te begrijpen U ziet, is de liefde roeren in mijn hart Er zijn een slechte kant ja zeggen En deze mensen leven schreeuwen dat niet U ziet, onze zaak is een half-open deur Ik zocht meer juiste woord Even kijken ofmijn wake-up call te begrijpen U ziet, is de liefde roeren in mijn hart Er zijn een slechte kant ja zeggen En deze mensen leven schreeuwen dat niet