Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Bethania Songtekst: Jeito Es Stupido De Te Amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Bethania - Jeito Es Stupido De Te Amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jeito Es Stupido De Te Amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Bethania! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Bethania en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jeito Es Stupido De Te Amar .

Origineel

Maria Bethânia Eu sei que eu tenho um jeito Meio estúpido de ser E de dizer coisas que podem magoar e te ofender Mas cada um tem seu jeito Todo próprio de amar e de se defender Você me acusa e só me preocupa Agrava mais e mais a minha culpa Eu faço, e desfaço, contrafeito O meu defeito é te amar de mais Palavras são palavras E a gente não percebe o que disse sem querer E o que deixou pra depois Mas o importante é perceber Que a nossa vida em comum Depende só e unicamente de nós dois Eu tento achar um jeito de explicar Você bem que podia me aceitar Eu sei que eu tenho um jeito meio estúpido de ser Mas é assim que eu sei te amar

 

Vertaling

Maria Bethania Ik weet dat ik een manier heb De helft van de dom En om dingen die kunnen kwetsen en beledigen je zegt Maar ieder heeft zijn eigen manier Alles voor de liefde zelf, en zichzelf te verdedigen Je mij beschuldigen en net verontrust mij Verslechtert meer en meer mijn schuld Ik doe, en ongedaan te maken, nagemaakte Mijn standaard is om je liefde meer Woorden zijn woorden En we weten niet wat hij zei te realiseren, zonder te willen En na je vertrek Maar het belangrijkste is te beseffen Dat ons leven samen Hangt enkel en slechts twee van ons Ik probeer een manier te vinden om uit te leggen Je kon echt accepteren me Ik weet dat ik een beetje weg van dom Maar dat is hoe ik weet dat je liefde # ixzz1Aj0M1pNC