Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Carey Songtekst: Boy I Need You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Carey - Boy I Need You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Boy I Need You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Boy I Need You .

Origineel

Well it's hard to explain But Il'l try if you let me, Well it's hard to sustain I'll cry if you let me. This doesn't change the way I feel about you or your place in my life. (Please don't cry) Can't you see I'm dying here a shot of broken heart that is chased with fear? Angels cry When stars collide I can't eat And I can't breathe I wouldn't want it any other way. Intentions that were pure have turned obscure Seconds into hours, minutes into years. Don't ask me why (Please don't cry) I can't tell you lies... Angels cry When stars collide I can't eat And I can't breathe I wouldn't want it any other way. [repeat] My heart, burns through My chest, to the floor. Tearing me silently although abruptly words can't hide as I'm taking you home, and I tried to see, Tried to understand your words as I'm taking you home Angels cry When stars collide I can't eat And I can't breathe I wouldn't want it any other way. [repeat]

 

Vertaling

Nou het is moeilijk uit te leggen Maar Il'l proberen als je me laat, Nou het is moeilijk te handhaven Ik zal huilen als je me laat. Dit verandert niets aan de manier waarop ik het gevoel over u of uw plaats in mijn leven. (Gelieve niet huilen) Kun je niet zien sterven Ik ben hier een shot van gebroken hart dat wordt achtervolgd met angst? Engelen huilen Bij sterren met elkaar botsen Ik kan niet eten En ik kan niet ademen Ik zou niet willen dat een andere manier. Intenties dat waren pure hebben ingeschakeld obscure Seconden naar uren, minuten tot jaren. Vraag me niet waarom (Gelieve niet huilen) Ik kan je niet vertellen leugens ... Engelen huilen Bij sterren met elkaar botsen Ik kan niet eten En ik kan niet ademen Ik zou niet willen dat een andere manier. [Herhalen] Mijn hart, brandwonden door Mijn borst, op de vloer. Tearing me zwijgend maar abrupt woorden niet kan verbergen als ik je mee naar huis nemen, en ik heb geprobeerd om te zien, Geprobeerd om uw woorden te begrijpen als ik breng je naar huis Engelen huilen Bij sterren met elkaar botsen Ik kan niet eten En ik kan niet ademen Ik zou niet willen dat een andere manier. [Herhalen]