Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Carey Songtekst: Bye Bye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Carey - Bye Bye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bye Bye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bye Bye .

Origineel

This is for my peoples who just lost somebody Your best friend, your baby, your man, or your lady Put your hand way up high We will never say bye (no, no, no) Mamas, daddies, sisters, brothers, friends and cousins This is for my peoples who lost their grandmothers Lift your head to the sky 'cause we will never say bye As a child there were them times I didn't get it but you kept me alive I didn't know why you didn't show up sometimes It's something more than saying "I miss you" But when we talked too All them grown full things Separation brings You never let me know it You never let it show because You loved me and obviously There's so much more left to say If you were with me today face to face [Chorus:] I never knew I could hurt like this And everyday life goes on like "I wish I could talk to you for awhile" "I wish I could find a way try not to cry" As time goes by And soon as you reach a better place Still I'll give the whole world to see your face And I'm right here next to you It feels like you gone too soon The hardest thing to do is say bye bye (Bye Bye [3x]) Bye bye And you never got the chance to see how good I've done And you never got to see me back at number one I wish that you were here to celebrate together I wish that we could spend the holidays together I remember when you used to tuck me in at night With the Teddy Bear you gave to me that I held so tight I thought you were so strong That you can make it through whatever It's so hard to accept the fact you're gone forever [Chorus] (bye bye bye bye bye bye [3x]) Bye bye This is for my peoples who just lost somebody Your best friend, your baby, your man, or your lady Put your hand way up high We will never say bye (no, no, no) Mamas, daddies, sisters, brothers, friends and cousins This is for my peoples who lost their grandfather Lift your head to the sky 'cause we will never say bye

 

Vertaling

Dit is voor mijn volkeren die net verloren iemand Je beste vriend, je baby, je man of je vrouw Leg je hand heel hoog We zullen nooit zeggen bye (nee, nee, nee) Mamas, vaders, zussen, broers, vrienden, neven en nichten Dit is voor mijn volkeren die verloren hun grootmoeders Til je hoofd te veroorzaken aan de hemel 'zullen we nooit zeggen bye Als een kind waren er deze keer Ik heb het niet krijgen, maar je hield me in leven Ik wist niet waarom je niet soms opdagen Het is iets meer dan zeggen "ik mis je" Maar toen we spraken ook Allen gegroeid volledige dingen Scheiding brengt Je laat me nooit weten Je nooit laten merken, omdat Je van me hield en uiteraard Er is zo veel meer links te zeggen Als je vandaag met me van aangezicht tot aangezicht [Chorus:] Ik wist niet dat ik kon gekwetst als deze En het dagelijks leven doorgaat als "Ik wou dat ik kon met je praten voor een tijdje" "Ik wou dat ik kon vinden van een manier probeer niet te huilen" Naarmate de tijd gaat door En zodra je bij een betere plek Ik geef nog steeds de hele wereld om je gezicht te zien En ik ben hier naastu Het voelt alsof je te vroeg gegaan Het moeilijkste ding om te doen is zeggen bye bye (Bye Bye [3x]) Bye bye En je kreeg nooit de kans om te zien hoe goed ik heb gedaan En je nooit moet me terug te zien op nummer een Ik wens dat jullie hier zijn om samen te vieren Ik wou dat we de vakantie door te brengen samen Ik herinner me dat je gebruikt om mij instoppen 's nachts Met de Teddybeer u gaf mij dat ik hield zo strak Ik dacht dat je zo sterk Die u kunt maken door welke Het is zo moeilijk te accepteren het feit dat je voorgoed weg bent [Chorus] (Bye bye bye bye bye bye [3x]) Bye bye Dit is voor mijn volkeren die net verloren iemand Je beste vriend, je baby, je man of je vrouw Leg je hand heel hoog We zullen nooit zeggen bye (nee, nee, nee) Mamas, vaders, zussen, broers, vrienden, neven en nichten Dit is voor mijn volkeren die verloren hun grootvader Til je hoofd te veroorzaken aan de hemel 'zullen we nooit zeggen bye