Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Carey Songtekst: I Want To Know What Love Is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Carey - I Want To Know What Love Is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Want To Know What Love Is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Want To Know What Love Is .

Origineel

I gotta take a little time A little time to think things over I better read between the lines In case I need it when I'm colder In my life There's been heartache and pain I don't know If I can face it again Can't stop now I've traveled so far To change this lonely life I want to know what love is I want you to show me I want to feel what love is I know you can show me Gonna take a little time A little time to look around me I've got nowhere left to hide It looks like love's finally found me In my life There's been heartache and pain I don't know If I can face it again Can't stop now I've traveled so far To change this lonely life I want to know what love is I want you to show me I want to feel what love is I know you can show me Show me I want to know I want to know what love is I want you to show me I want to feel what love is I know you can show me Oh, let's talk about love

 

Vertaling

Ik moet een beetje tijd Een beetje tijd om na te denken over Ik kan beter tussen de regels lezen In het geval ik het nodig als ik kouder In mijn leven Er is al hartzeer en pijn Ik weet het niet Als ik weer kan face it Can't Stop Now Ik heb zo ver gereisd Om dit te veranderen eenzaam leven Ik wil weten wat liefde is Ik wil dat je me laten zien Ik wil voelen wat liefde is Ik weet dat je me kunt laten zien Gonna een beetje tijd Een weinig tijd om rond te kijken me Ik heb nergens links verbergen Het lijkt erop dat de liefde me eindelijk gevonden In mijn leven Er is al hartzeer en pijn Ik weet het niet Als ik weer kan face it Can't Stop Now Ik heb zo ver gereisd Om dit te veranderen eenzaam leven Ik wil weten wat liefde is Ik wil dat je me laten zien Ik wil voelen wat liefde is Ik weet dat je me kunt laten zien Toon mij Ik wil weten Ik wil weten wat liefde is Ik wil dat je me laten zien Ik wil voelen wat liefde is Ik weet dat je me kunt laten zien Oh, laten we praten over de liefde