Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria cecilia e rodolfo Songtekst: essencia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria cecilia e rodolfo - essencia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van essencia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria cecilia e rodolfo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria cecilia e rodolfo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals essencia .

Origineel

Ah! Eu jurei. Que iria guardar tudo que vivemos. São promessas e sonhos escondidos. Guardados num labirinto de um amor esquecido. Perdido no tempo. Mas eu encontrei, você pois o seu olhar. Me revelou a fonte desse amor. Não perdeu a essência e o valor da nossa paixão. Eu sabia que você. Não iria me esquecer. A distância nos separou. Mesmo assim você me amou. Como eu te amei. Sem pensar quando me olhou. Lembrou do nosso amor. Se entregou e me beijou. A distância nos revelou. Que tudo que passou. Não se acabou. Depois de tudo que eu guardei. Você me viu e se lembrou. De um verdadeiro amor. by:Thalita Ferreira.

 

Vertaling

Ah! Ik zwoer het. Dat ik alles zou bewaren wat we hebben meegemaakt. Het zijn beloften en verborgen dromen. Gevangen in een labyrint van een vergeten liefde. Verloren in de tijd. Maar ik vond je voor je uiterlijk. Me revelou a fonte dessa amor. Je hebt de essentie en de waarde van onze passie niet verloren. Ik wist dat je me niet zou vergeten. De afstand scheidde ons. Toch hield je van me. Zoals ik van jou hield. Zonder na te denken toen je naar me keek. Je herinnerde je onze liefde. Je gaf jezelf aan mij en kuste me. De afstand verraadde ons. Dat alles voorbij is. Het is nog niet voorbij. Na alles wat ik hield. Je zag me en herinnerde het je. Van een ware liefde. Door: Thalita Ferreira.