Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Daines Songtekst: Is It Bad Enough For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Daines - Is It Bad Enough For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Is It Bad Enough For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Daines! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Daines en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Is It Bad Enough For You .

Origineel

Is It Bad Enough For You? Is there only evil in this rotten cruel world? I see hurt and pain and I don't know where to turn And I'm about to break but my hands won't chop the wood Is it bad enough for you? Is it bad enough to do some good? I lost the will but the money lender pays It don't make no difference cos I'm bankrupt in this place My heart bleeds love but they took it all away Is it good enough for you? Is it good enough to make you pray? Rich man poor man broken bullet in the heart man Nothin's workin' in this world we're all the same Guns n' greed don't give the mother's baby feed N' there's a government that won't sow any seed Will the seas and forests lose their nature in the breeze? Endangered life all and one we're on our knees We take the land while the rivers run to dry Is it good enough for you? Is it good enough to learn to die? Is there only evil in this rotten cruel world? I see hurt and pain and I don't know where to turn And I'm about to break but my hands won't chop the wood Is it bad enough for you? Is it bad enough to do some good?

 

Vertaling

Is het slecht genoeg voor u? Is er enige kwaad in deze verrotte wrede wereld? Ik zie pijn en pijn en ik weet niet waar ze terecht kunnen En ik sta op het punt om te breken, maar mijn handen zal het hout niet te hakken Is het slecht genoeg voor je? Is het slecht hebben een paar goede te doen? Ik verloor de wil, maar de geldschieter betaalt Het wil geen verschil maken want ik ben failliet in deze plaats Mijn hart bloedt liefde maar ze namen het allemaal weg Is het goed genoeg voor je? Is het goed genoeg om je te bidden? Rijke man arme man gebroken kogel in dehart van de mens Nothin's Workin 'in deze wereld zijn we allemaal hetzelfde Guns n 'hebzucht niet de moeder baby te voeden niet geven N 'er is een regering die geen zaad zaaien Zullen de zeeën en bossen verliezen hun aard in de wind? Bedreigde leven al en men we op onze knieën We nemen het land, terwijl de rivieren lopen om te drogen Is het goed genoeg voor je? Is het goed genoeg is om te leren om te sterven? Is er enige kwaad in deze verrotte wrede wereld? Ik zie pijn en pijn en ik weet niet waar ze terecht kunnen En ik sta op het punt om te breken, maar mijnhanden zal het hout niet te hakken Is het slecht genoeg voor je? Is het slecht hebben een paar goede te doen?