Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Dolores Pradera Songtekst: La Gota Fria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Dolores Pradera - La Gota Fria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van La Gota Fria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Dolores Pradera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Dolores Pradera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals La Gota Fria .

Origineel

me lleva el o me lo lleva yo pa que se acabe la vaina ay morales a mi no me lleva porque no me da la gana moralito a mi no me lleva proque no me da la gana

 

Vertaling

me lleva el o me lo lleva yo pa que se acabe la vaina ay morales a mi no me lleva porque no me da la gana moralito a mi no me lleva proque no me da la gana