Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria gadu Songtekst: obloco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria gadu - obloco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van obloco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria gadu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria gadu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals obloco .

Origineel

Quando eu lançar meu bloco. O bloco dos sem medo. Um bloco happy. Um bloco crente. Um bloco black. Um bloco free. Quando eu dançar pro povo. Vou de bloco de cimento. Eu vou correndo. Eu vou dizendo. Esse bloco é lindo. Demais assim. Eu já vejo juntando gente. De todo tipo com belas vestes. Bailando leves na madrugada. A manhã virá ver o bloco. Fora do carnaval. No chão do inverno e a lua. Vai ter um recital. Do povo contente aos berros na rua. Pra fazer do povo saudade. Esse bloco canta vidas inteiras. E a multidão que se afoga ao dia. Essa noite é porta estandarte. Quando ao auge. O corpo exala. Paixões florais. Pela própria dança. Ninguém se fala. Ninguém se cansa. A alma é o pulso do bloco. Fora do carnaval. No chão do inverno e a lua. Vai ter um recital. Do povo contente aos berros na rua. Fora do carnaval. No chão do inverno e a lua. Vai ter um recital. Do povo contente aos berros na rua

 

Vertaling

Als ik mijn blok lanceer. De Fearless Block. Een gelukkig blok. Een gelovigen blok. Een zwart blok. Een gratis bloco. Als ik dans voor de mensen. Ik ga voor het cementblok. Ik ga er vandoor. Ik ga zeggen. Dit blok is prachtig. Het is te veel zoals dit. Ik zie al mensen verzamelen. Van alle soorten in prachtige gewaden. Bailando leves na madrugada. De ochtend zal komen om de bloco te zien. Uit het carnaval. Op de wintergrond en de maan. Er zal een recital zijn. Van de blije mensen die op straat schreeuwen. Om de mensen te laten verlangen. Deze bloco bezingt hele levens. En de menigte die verdrinkt in de dag. Die nacht is de vaandeldrager. Op zijn hoogtepunt. Het lichaam ademt uit. Florale passies. Voor de dans zelf. Niemand praat. Niemand wordt moe. De ziel is de hartslag van het blok. Buiten het carnaval. Op de wintergrond en de maan. Er zal een recital zijn. Van de blije mensen die op straat schreeuwen. Uit het carnaval. Op de grond van de winter en de maan. Er zal een recital zijn. Van de blije mensen die op straat schreeuwen.