Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria gadu Songtekst: odara (com caetano veloso)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria gadu - odara (com caetano veloso) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van odara (com caetano veloso)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria gadu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria gadu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals odara (com caetano veloso) .

Origineel

Deixa eu dançar pro meu corpo ficar odara. Minha cara minha cuca ficar odara. Deixa eu cantar que é pro mundo ficar odara. Pra ficar tudo jóia rara. Qualquer coisa que se sonhara. Canto e danço que dará. Deixa eu dançar pro meu corpo ficar odara. Minha cara minha cuca ficar odara. Deixa eu cantar que é pro mundo ficar odara. Pra ficar tudo jóia rara. Qualquer coisa que se sonhara. Canto e danço que dará. Deixa eu dançar pro meu corpo ficar odara. Minha cara minha cuca ficar odara. Deixa eu cantar que é pro mundo ficar odara. Pra ficar tudo jóia rara. Qualquer coisa que se sonhara. Canto e danço que dará

 

Vertaling

Laat me dansen om mijn lichaam odara te maken. Mijn gezicht, mijn hoofd, mijn gezicht, mijn kont gaan odara. Laat me zingen voor de wereld om odara te worden. Voor alles om een zeldzaam juweel te worden. Alles waar van gedroomd wordt. Ik zing en dans dat zal geven. Laat me dansen om mijn lichaam odara te maken. Mijn gezicht, mijn hoofd, mijn hoofd, zal odara worden. Laat me zingen voor de wereld om odara te worden. Voor alles om een zeldzaam juweel te worden. Alles waar van gedroomd wordt. Canto e danço que dará. Laat me dansen om mijn lichaam odara te maken. Mijn gezicht, mijn hoofd, mijn hoofd, zal odara worden. Laat me zingen voor de wereld om odara te worden. Voor alles om een zeldzaam juweel te worden. Alles waar van gedroomd wordt. Canto e danço que dará