Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Isabel Songtekst: Vampira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Isabel - Vampira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Vampira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Isabel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Isabel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Vampira .

Origineel

Me gustan las cruces y el agua bendita y el ajo en la sopa que hace mi abuelita las balas y estacas de plata y madera pa colmo ver sangre que a mí me marea. Y sin embargo yo quisiera seeer: Yo quiero ser una vampi, vampi, vampira pero poder salir, salir, salir de día me gustaría descansar patas arriba para luego volar, volar y volar. Yo quiero ser una vampi, vampi, vampira pero poder salir, salir, salir de día me gustaría descansar patas arriba para luego volar, volar y volar. Como molaría... Me encanta vestirme con muchos colores y el negro no sienta con tantos calores Yo muerdo hamburguesas, perritos y pizzas y hasta a mis colmillos tal vez darán risa. Y sin embargo yo quisiera seeer: Yo quiero ser una vampi, vampi, vampira pero poder salir, salir, salir de día me gustaría descansar patas arriba para luego volar, volar y volar. Yo quiero ser una vampi, vampi, vampira pero poder salir, salir, salir de día me gustaría descansar patas arriba para luego volar, volar y volar. A que molaría... Y si drácula me ve sin temor yo le diré: que no quiero vivir en Transilvania que pa vivir nada mejor que España Valla solo dieta mediterránea y las vampiras toman el sol yo quiero ser vampira de hoy en día comer paella y de mayor sangría esq en mi tierra hay marcha y alegría y las vampiras comen jamón vampira!!! eeehh eeehhhh. Y si drácula me ve sin temor yo le diré: que no quiero vivir en Transilvania que pa vivir nada mejor que España valla sólo dieta mediterránea y las vampiras toman el sol yo quiero ser vampira de hoy en día comer paella y de mayor sangría es que en mi tierra hay marcha y alegría y las vampiras comen jamón Yo quiero ser una vampi, vampi, vampira pero poder salir, salir, salir de día me gustaría descansar patas arriba para luego volar, volar y volar. Yo quiero ser una vampi, vampi, vampira pero poder salir, salir, salir de día me gustaría descansar patas arriba para luego volar, volar y volar. A que molaría...

 

Vertaling

Ik hou van de kruisen en heilig water en knoflooksoep mijn oma maakt kogels en inzet zilver en hout zie hoge bloeddruk pa om me duizelig. En toch Ik zou ziener: Ik wil een worden Vamp, Vamp, vampier maar kan uit, uit, dagje uit Ik zou graag rest op z'n kop dan vliegen, vliegen en vliegen. Ik wil een worden Vamp, Vamp, vampier maar kan uit, uit, dagje uit Ik zou graag rest op z'n kop dan vliegen, vliegen en vliegen. Als zou cool zijn ... Ik hou van verkleden met veel kleuren zwarte en niet het gevoel dergelijke warmte Ik bijt mijn hamburgers, honden en pizza en zelfs mijn tanden zal misschien lachen. En toch Ik zou ziener: Ik wil een worden Vamp, Vamp, vampier maar kan uit, uit, dagje uit Ik zou graag rest op z'n kop dan vliegen, vliegen en vliegen. Ik wil een worden Vamp, Vamp, vampier maar kan uit, uit, dagje uit Ik zou graag beensteunTerug naar boven dan vliegen, vliegen en vliegen. Om cool te zijn ... En als ik zie Dracula Ik zal u vertellen zonder angst: Ik wil niet wonen in Transsylvanië dat levende pa niets beter dan Spanje Valla enkele mediterrane dieet en zonnen vampier Ik wil vampier vandaag paella en nog veel meer bloeden Esq op mijn land geen weg en vreugde en vampiers eet ham vampier! Eeehh eeehhhh. En als ik zie Dracula Ik zal u vertellen zonder angst: Ik wil niet wonen in Transsylvanië dat levende pa niets beter dan Spanje Mediterrane dieet alleen hek en zonnen vampier Ik wil vampier vandaag paella en nog veel meer bloeden is dat in mijn land geen weg en vreugde en vampiers eet ham Ik wil een worden Vamp, Vamp, vampier maar kan uit, uit, dagje uit Ik zou graag rest op z'n kop dan vliegen, vliegen en vliegen. Ik wil een worden Vamp, Vamp, vampier maar kan uit, uit, dagje uit Ik zou graag restop zijn kop dan vliegen, vliegen en vliegen. Om cool te zijn ...