Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Jose Songtekst: Perdoname

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Jose - Perdoname ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Perdoname? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Jose! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Jose en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Perdoname .

Origineel

Llueve y es de noche en la ciudad Ya no puedo mas quiero escapar No dejo de pensarte siempre y la verdad Se que llego el momento de cambiar De salir y buscarte y decirte que me equivoque Que pedirte mas tiempo fue un error y fue una estupidez Que no quise perderte, dejarte solo solo escuchame Se, pedirte mas tiempo fue un error y fue una estupidez Y no se estar un dia sin ti Solo tengo ganas de salir... De salir a buscarte y decirte que me equivoque Perdoname... Duele y es dificil confesar Se que llego el momento lento de aceptar De llamar y decirte fui una tonta amor perdoname De correr a pedirte que me abraces una y otra vez Que no quise perderte, dejarte solo solo escuchame Find More lyrics at www.sweetslyrics.com Se, pedirte mas tiempo fue un error y fue una estupidez Y no se estar un dia sin ti Solo tengo ganas de salir... De salir a buscarte y decirte que me equivoque Perdoname... Si solo no pudiera recordar Las noches que sentimos sin hablar Tal vez seria mas facil olvidar De salir a buscarte y decirte que me equivoque Que pedirte mas tiempo fue un error y fue una estupidez Que no quise perderte, dejarte solo solo escuchame Se, pedirte mas tiempo fue un error y fue una estupidez Y no se estar un dia sin ti Solo tengo ganas de salir... De salir a buscarte y decirte que me equivoque Perdoname... Perdoname

 

Vertaling

Het regent en het is nacht in de stad Ik kan alleen maar willen ontsnappen Ik houd en de waarheid altijd pensarte Ik weet dat het tijd was om te veranderen Ga naar buiten en vind je en je vertellen dat ik mis Vraag dat er meer tijd was een vergissing en is dom Ik wilde niet te verliezen je, laat je alleen Just me horen Se, vragen meer tijd was een vergissing en is dom En niet een dag zonder jou Ik wilde alleen vertrekken ... Out te krijgen u en u zeggen dat ik het mis heb Perdoname ... Het doet pijn en het is moeilijk te bekennen Het was tijd om langzaam te aanvaarden Bel en zeg je ik hou van domme perdoname Van draait om u te vragen om mij te houden over en weer Ik wilde niet te verliezen je, laat je alleen Just me horen Find More Lyrics at www.sweetslyrics.com Se, vragen meer tijd was een vergissing en is dom En niet een dag zonder jou Ik wilde alleen vertrekken ... Out te krijgen u en u zeggen dat ik het mis heb Perdoname ... Als hij niet kon herinneren Denachten dat u rustig zitten Misschien zou het makkelijker om te vergeten Out te krijgen u en u zeggen dat ik het mis heb Vraag dat er meer tijd was een vergissing en is dom Ik wilde niet te verliezen je, laat je alleen Just me horen Se, vragen meer tijd was een vergissing en is dom En niet een dag zonder jou Ik wilde alleen vertrekken ... Out te krijgen u en u zeggen dat ik het mis heb Perdoname ... Perdoname