Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria mckee Songtekst: has he got a friend for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria mckee - has he got a friend for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van has he got a friend for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria mckee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria mckee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals has he got a friend for me .

Origineel

Saturday night and I'm all alone no ring on the doorbell, no ring on the phone and nobody wants to know anyone lonely like me Your boyfriend's good-looking, he's got it all there looks like God made him with something to spare you look good together scurrying off down the street Has he got a friend Has he got a friend for me has he got a friend has he got a friend for me He's got the haunt of the sea in his eyes but he wouldn't notice me passing him by I could be in the gutter or dangling down from a tree If he knows someone who's graceful and wise and won't mind a girl who is clumsy and shy I wouldn?t mind going with someone that I've never seen Has he got a friend for me has he got a friend has he got a friend for me?

 

Vertaling

Zaterdagavond en ik ben helemaal alleen geen gerinkel aan de deurbel, geen gerinkel aan de telefoon en niemand wil iemand kennen die zo eenzaam is als ik Je vriend ziet er goed uit, hij heeft het allemaal het lijkt wel of God hem gemaakt heeft met nog iets over jullie zien er samen goed uit als jullie door de straat hollen Heeft hij een vriend? Heeft hij een vriend voor mij heeft hij een vriend heeft hij een vriend voor mij Hij heeft het spook van de zee in zijn ogen maar hij zou niet merken dat ik hem passeer Ik zou in de goot kunnen liggen of bengelend aan een boom Als hij iemand kent die gracieus en wijs is en een meisje dat onhandig en verlegen is, niet erg zal vinden Ik zou het niet erg vinden om met iemand te gaan die ik nog nooit gezien heb. Heeft hij een vriend voor me? heeft hij een vriend heeft hij een vriend voor mij?