Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: Home For Cristmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - Home For Cristmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Home For Cristmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Home For Cristmas .

Origineel

Carefull what you say This time of year Tends to weaken me And have a little decency And let me cry in peace But there’s a place where I Erase the challenges I’ve been through Where I know every corner, Every street-name all by heart And so it is a part of my courageous plan to leave With a broken heart Tucked away under my sleeve I wanna go home for Christmas Let me go home this year I wanna go home for Christmas Let me go home this year I’ll pack my bags and leave before the sun rises tomorrow ’cause we act more like strangers for each day That I am here But I have people close to me Who never will desert me Who remind me frequently What I was like as a child And so it is a part of my courageous plan to leave With a broken heart Tucked away under my sleeve I wanna go home for Christmas Let me go home this year I wanna go home for Christmas Let me go home this year I don’t know what my future holds or who I’ll choose to love me But I can tell you where I’m from And who loved me to life And so it is a part of my courageous plan to leave With a broken heart Tucked away under my sleeve I wanna go home for Christmas Let me go home this year I wanna go home for Christmas Let me go home this year

 

Vertaling

Voorzichtig wat je zegt Deze tijd van het jaar Heeft de neiging om me te verzwakken En een beetje fatsoen En laat me huilen in vrede Maar er is een plek waar ik Wis de uitdagingen die ik heb meegemaakt Waar ik weet dat elke hoek, Elke straat-naam alle uit het hoofd En zo is een deel van mijn moedig van plan om te vertrekken Met een gebroken hart Weggestopt onder mijn mouw Ik wil naar huis gaan voor Kerstmis Laat me naar huis gaan dit jaar Ik wil naar huis gaan voor Kerstmis Laat me naar huis gaan dit jaar Ik pak mijn koffers en verlaat voordat de zon opkomt morgen 'Want we meer als vreemden act voor elke dag Dat ik ben hier Maar ik heb mensen die dicht bij mij Die nooit zal verlaten me Die vaak remind me Wat ik was net als een kind En zo is een deel van mijn moedig van plan om te vertrekken Met een gebroken hart Weggestopt onder mijn mouw Ik wil naar huis gaan voor Kerstmis Laat me naar huis gaan dit jaar Ik wil naar huis gaan voor Kerstmis Laat me naar huis gaan dit jaar Ik weet niet wat mijn toekomst in petto heeft of wie ikvoor kiezen om me love Maar ik kan je vertellen waar ik vandaan kom En wie van me hield aan het leven En zo is een deel van mijn moedig van plan om te vertrekken Met een gebroken hart Weggestopt onder mijn mouw Ik wil naar huis gaan voor Kerstmis Laat me naar huis gaan dit jaar Ik wil naar huis gaan voor Kerstmis Laat me naar huis gaan dit jaar