Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: I Always Liked That About Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - I Always Liked That About Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Always Liked That About Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Always Liked That About Me .

Origineel

Should make me admit I'm broken, I'm broken shouldn't it After all that I've preached I still cannot accept that I'm not a fit And once led of course the snow bal, snow balling down my spine draws a imperfectly imperfect line Is it just the weight cause the weight is what ways me down again Or is that the scapegoat the overly clumsly friend there to take the blame for what's really happening There circle must come to an end And I always liked that about me That I know what I am fighting for And for this I'd go to war Weapon in mind is my minds skin Swaddled around the only body part that should matter, my heart The only way is to let go Get rid of all the fear Of not being perfect my goal seems perfectly clear I'm terrified if I let go I also loose myself And I don't want to be somebody else And I always liked that about me That I know what I am fighting for And for this I'd go to war Weapon in mind is my minds skin Swaddled around the only body part that should matter, my heart And what if I've always been good enough in my skin, good enough in my skin And what if I've always been good enough in my skin, good enough in my skin And I always liked that about me That I know what I am fighting for And for this I'd go to war Weapon in mind is my minds skin Swaddled around the only body part that should matter, my heart

 

Vertaling

Moet maken me toegeven Ik ben gebroken, ik ben kapot mag het niet Na alles wat ik heb gepredikt ik kan nog steeds niet accepteren dat ik niet een fit En een keer leidde natuurlijk de sneeuw bal, sneeuw balling langs mijn rug trekt een onvolkomen onvolmaakte lijn Is het alleen het gewicht veroorzaakt het gewicht is wat manieren om me weer naar beneden Of is dat de zondebok de overdreven clumsly vriend er om de schuld voor wat er echt gebeurt te nemen Er moet cirkel komt een einde En ik altijd graag dat over mij Dat ik weet wat ik vechten voor Envoor deze zou ik naar de oorlog Wapen in het achterhoofd is mijn verstand huid Swaddled rond het enige lichaamsdeel dat uit zou maken, mijn hart De enige manier is om te laten gaan Ontdoen van alle angst Van het niet perfect mijn doel lijkt volkomen duidelijk Ik ben doodsbang als ik loslaat ik ook mezelf los En ik wil niet iemand anders te zijn En ik altijd graag dat over mij Dat ik weet wat ik vechten voor En voor dit zou ik naar de oorlog Wapen in het achterhoofd is mijn verstand huid Swaddled rond het enige lichaamsdeel dat moet zaak, mijnhart En wat als ik heb altijd genoeg goed geweest in mijn huid, goed genoeg in mijn huid En wat als ik heb altijd genoeg goed geweest in mijn huid, goed genoeg in mijn huid En ik altijd graag dat over mij Dat ik weet wat ik vechten voor En voor dit zou ik naar de oorlog Wapen in het achterhoofd is mijn verstand huid Swaddled rond het enige lichaamsdeel dat uit zou maken, mijn hart