Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: I M In Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - I M In Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I M In Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I M In Love .

Origineel

He allegedly fell for me through an open window Cracked his chest open to reveal his heart still skeptic of my intentions he made me swear that I would always be there I will always be here Oh I'm in love Again, again And you may call me tomorrow my friend, yes You may kiss me again and again I'll hold on tight I climbed upon his shoulders And laughed until I cried The view and I collide To see this through his eyes We never looked so pretty Never seemed so real I let go of myself now And tell him how I feel Cause I'm in love again, again And you may call me tomorrow my friend, yes You may kiss me again and again I'll hold on tight So I let go of myself now And tell him how I feel Cause I'm in love again, again And you may call me tomorrow my friend, yes You may kiss me again and again I'll hold on tight I'm in love again, again And you may call me tomorrow my friend, yes You may kiss me again and again I'll hold on tight I'll hold on tight (2x)

 

Vertaling

Hij naar verluidt viel voor mij door een open raam Gebarsten zijn borst openen om zijn hart te openbaren nog steeds sceptisch over mijn bedoelingen Hij heeft mij doen zweren dat ik er altijd zou zijn Ik zal altijd hier zijn Oh ik ben verliefd Opnieuw, opnieuw En je mag me morgen mijn vriend, ja bellen U mag me steeds weer te kussen Ik zal je vast te houden Ik klom op zijn schouders En lachte tot ik huilde Het uitzicht en ik botsen Om dit te zien door zijn ogen We keken nog nooit zo mooi Leek nooit zo echt Ikloslaten van mezelf nu En vertel hem hoe ik me voel Want ik ben verliefd weer, opnieuw En je mag me morgen mijn vriend, ja bellen U mag me steeds weer te kussen Ik zal je vast te houden Dus ik liet mezelf nu En vertel hem hoe ik me voel Want ik ben verliefd weer, opnieuw En je mag me morgen mijn vriend, ja bellen U mag me steeds weer te kussen Ik zal je vast te houden Ik ben verliefd weer, opnieuw En je mag me morgen mijn vriend, ja bellen U mag me steeds weer te kussen Ik zal je vast te houden Ik zalhou je vast (2x)