Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: I Mis You Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - I Mis You Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Mis You Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Mis You Love .

Origineel

I've run out of complicated theories So now Iâm taking back my words, Iâm preparing for the breakdown Your T-shirt lost it's smell of you And the bathroom âs still a mess, Remind me why we desited this was for the best Because I miss you're love I miss you love I miss you love I miss you love I know the distance is a factor But I stretch as often as I can My goal is to reach your hands any day now Please dont blame me for trying To fix this one last time I have a hard time as it is Because i miss you love I miss you love I miss you love I miss you love Oooohooohoooh Oooohooohoooh Oooohooohoooh Ooooooooooooh Dont act like you dont know me, Its still me I never changed, I'll be here when you come back And I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love

 

Vertaling

Ik uit ingewikkelde theorieën hebt draaien Dus nu Iam met mijn woorden terug, IAM voorbereiding voor de afbraak Uw T-shirt kwijt's geur van je En de badkamer nog steeds een puinhoop, Herinner me eraan waarom we desited dit was voor de beste Want ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik weet dat de afstand is een factor Maar ik strek zo vaak als ik kan Mijn doel is om je handen elke dag te bereiken nu Gelieve dont blame me voor het proberen Om dit nog een laatste keer op te lossen Ik heb een harde tijd als hetis Want ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Oooohooohoooh Oooohooohoooh Oooohooohoooh Ooooooooooooh Dont doen alsof je niet weet me, Zijn nog steeds me dat ik nooit veranderd, Ik zal hier zijn als je terugkomt En ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde