Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: I Was Made For Loving You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - I Was Made For Loving You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Was Made For Loving You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Was Made For Loving You .

Origineel

Tonight I wanna give it all to you In the darkness Theres so much I wanna do And tonight I wanna lay it at your feet cause girl, I was made for you And girl, you were made for me I was made for lovin you baby You were made for lovin me And I cant get enough of you baby Can you get enough of me Tonight I wanna see it in your eyes Feel the magic Theres something that drives me wild And tonight were gonna make it all come true cause girl, you were made for me And girl I was made for you I was made for lovin you baby You were made for lovin me And I cant get enough of you baby Can you get enough of me I was made for lovin you baby You were made for lovin me And I can give it all to you baby Can you give it all to me Oh, cant get enough, oh, oh I cant get enough, oh, oh I cant get enough Yeah, ha Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do I was made for lovin you baby You were made for lovin me And I cant get enough of you baby Can you get enough of me Oh, I was made, you were made I cant get enough No, I cant get enough I was made for lovin you baby You were made for lovin me And I cant get enough of you baby Can you get enough of me I was made for lovin you baby You were made for lovin me And I can give it all to you baby

 

Vertaling

Vanavond wil ik alles wel geven u In de duisternis Theres zoveel wat ik wil doen En vanavond wil ik het lag aan je voeten Omdat meisje, werd ik voor u En een meisje, was je voor mij gemaakt Ik werd gemaakt voor lovin u baby Je was gemaakt voor lovin me En ik cant genoeg krijgen van je baby Kun je genoeg van me Vanavond wil ik hem zien in je ogen Voel de magie Theres iets dat mij drijft in het wild levende En vanavond zouden gaan maken het allemaal waar Omdat meisje, was je voor mij gemaakt En meisje, dat ik werd voor u gemaakt Ik werd gemaakt voor lovin u baby Je was gemaakt voor lovin me En ik cant genoeg krijgen van je baby Kun je genoeg van me Ik werd gemaakt voor lovin u baby Je was gemaakt voor lovin me En ik kan alles wel geven je baby Kun je alles wel geven aan mij Oh, schuin genoeg, oh, oh I cant genoeg van krijgen, oh, oh Ik kan niet genoeg van krijgen Ja, ha Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen Ik werd gemaakt voor lovin u baby Je was gemaakt voorlovin me En ik cant genoeg krijgen van je baby Kun je genoeg van me Oh, ik was gemaakt, was je gemaakt Ik kan niet genoeg van krijgen Nee, ik cant genoeg van krijgen Ik werd gemaakt voor lovin u baby Je was gemaakt voor lovin me En ik cant genoeg krijgen van je baby Kun je genoeg van me Ik werd gemaakt voor lovin u baby Je was gemaakt voor lovin me En ik kan alles wel geven je baby