Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: I'm In Love Again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - I'm In Love Again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm In Love Again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm In Love Again .

Origineel

He allegedly fell for me through an open window Cracked his chest open to reveal his heart still skeptic of my intentions he made me swear that I would always be there I will always be here Oh I

 

Vertaling

Hij zou voor mij viel via een open raam Gebarsten zijn borst open te onthullen zijn hart nog scepticus van mijn bedoelingen hij maakte me zweren dat ik altijd zo zou zijn Ik zal altijd hier Oh Im in liefde Opnieuw, opnieuw En je mag me bellen morgen mijn vriend, ja U mag weer kiss me weer Ill hold on tight Ik klom op zijn schouders En lachte totdat ik riep Het uitzicht en ik botsen Om dit zien door zijn ogen We hebben nooit zag er zo mooi Nooit leek zo echt Ik liet mezelf nu En vertel hem hoe ik me voel Oorzaak Im in liefde weer opnieuw En je mag me bellen morgen mijn vriend, ja U mag weer kiss me weer Ill hold on tight Dus ik liet me nu En vertel hem hoe ik me voel Oorzaak Im in liefde weer opnieuw En je mag me bellen morgen mijn vriend, ja U mag weer kiss me weer Ill hold on tight Im in Love Again, opnieuw En je mag me bellen morgen mijn vriend, ja U mag weer kiss me weer Ill hold on tight Ziekhold on tight (2x)