Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: It Must Have Been Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - It Must Have Been Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van It Must Have Been Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals It Must Have Been Love .

Origineel

Lay a whisper on my pillow Leave the winter on the ground I wake up lonely there's air of silence in my bedroom And all around Touch me now, I close my eyes and dream away It must have been love but it's over now It's all that I've wanted but I lost it somehow It must have been love but it's over now From the moment we met, 'till the time had run out Make-believing we're still together that I'm sheltered by your heart But in and outside I've turned to water like a teardrop in your palm And it's a hard winters day, I dream away It must have been love but it's over now It's all that I've wanted but I lost it somehow It must have been love but it's over now From the moment we met, 'till the time had run out And time is run out

 

Vertaling

Leg een gefluister op mijn kussen Laat de winter op de grond Ik word wakker eenzaam er lucht van stilte in mijn slaapkamer En rondom Raak me nu, ik weg doe mijn ogen dicht en droom Het moet liefde geweest zijn maar het is nu voorbij Het is alles wat ik al wilde, maar ik heb verloren van een of andere manier Het moet liefde geweest zijn maar het is nu voorbij Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, 'tot de tijd was uitgeput Make-geloven we samen nog steeds dat ik beschut door je hart Maar binnen en buiten ik heb ingeschakeld om water als een traan in de palm van uw hand En het is een harde winters dag, ik droom weg Het moet liefde geweest zijn maar het is nu voorbij Het is alles wat ik al wilde, maar ik heb verloren van een of andere manier Het moet liefde geweest zijn maar het is nu voorbij Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, 'tot de tijd was uitgeput En tijd is uitgeput