Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: Lullabye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - Lullabye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lullabye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lullabye .

Origineel

Mom, please tell me what to do I'm so disappointed in you You said those words that make me cry And you always wondered why Why I sing my lullaby Mom, please hurry home to me I waited up so patiently You sat down and you start to cry Well you never asked me why Why I sing my lullaby Why I sing my lullaby Was it my fault they led you in the wrong direction? Was it my fault they didn't show you any affection? I show you and I start to cry Still you always wonder why Why I sing my lullaby Mom, why love me if you're cold? You just get bitter, then grow old Ask me when I start to weep Then I'll tell you in my sleep Why I sing my lullaby Why I sing my lullaby Why I sing my lullaby Why I sing my lullaby Why I sing my lullaby Why I sing my lullaby

 

Vertaling

Mam, vertel me alsjeblieft wat ik moet doen Ik ben zo teleurgesteld in jou U zei dat de woorden die me te laten huilen En je altijd afgevraagd waarom Waarom ik mijn slaapliedje zingen Mam, haast u een beetje thuis voor mij Ik wachtte geduldig tot nu Je ging zitten en je begint te huilen Nou, je hebt me nooit gevraagd waarom Waarom ik mijn slaapliedje zingen Waarom ik mijn slaapliedje zingen Was het mijn schuld dat ze leidden je in de verkeerde richting? Was het mijn schuld dat ze niet je elke genegenheid? Ik toon u en ik begin te huilen Toch heb je altijd afvragen waarom Waarom ik mijn slaapliedje zingen Mam, waarom houdt van me als je koud? Krijg je alleen maar bitter, dan groeien oude Vraag me als ik begin te huilen Dan zal ik u vertellen in mijn slaap Waarom ik mijn slaapliedje zingen Waarom ik mijn slaapliedje zingen Waarom ik mijn slaapliedje zingen Waarom ik mijn slaapliedje zingen Waarom ik mijn slaapliedje zingen Waarom ik mijn slaapliedje zingen